Frekventni regulatori

Danfoss frekventni regulatori

indas web shopIndas d.o.o. je dugogodišnji Danfoss Drives System Partner za teritoriju Srbije, u poslovima prodaje, instalacije, puštanja u rad, kao i ugradnje proizvoda iz oblasti Danfoss elektromotornih pogona u sopstvena tehnička rešenja i sisteme automatskog upravljanja.

Danfoss frekventni regulatori se svojim kvalitetom izdvajaju iz naše ponude, i to serije VLT® AQUA Drive, VLT® Automation Drive i VLT® Micro Drive.

Nenadmašno iskustvo Danfoss Drives sektora u tehnologijama naprednih pogona u aplikacijama sa vodom i otpadnim vodama čine frekventni regulator VLT® AQUA Drive FC200 savršenim izborom pogona za pumpe i duvaljke u savremenim sistemima za tretman voda i otpadnih voda.

VLT® Automation Drive je izuzetno konfigurabilan frekventni regulator i predstavlja koncept frekventnog pretvarača koji pokriva upravljanje kompletnom proizvodnom linijom. Celokupni modularni dizajn čini lakom nadogradnju kao i adaptaciju dodatnih funkcija. Ugrađena uputstva čine rad lakim, a ugrađeni Smart Logic Controller omogućuje pokrivanje većine uobičajenih PLC funkcija jednostavnim programiranjem pretvarača.

Frekventni regulator VLT® Micro Drive je namenjen elektromotornim pogonima opšte namene i može da upravlja motorima naizmenične struje do snage 22 kW. Ovi gabaritno mali frekventni regulatori imaju maksimalnu izdržljivost i pouzdanost.

Hyundai frekventni regulatori

indas web shopOd 2009. g, Indas d.o.o. je ovlašćeni predstavnik i distributer za proizvode energetske elektronike kompanije Hyundai Heavy Industries – Electro Electric Systems, za područje Srbije, Crne Gore, Makedonije i BiH.

Hyundai Heavy Industries razvija i proizvodi niskonaponske frekventne regulatore ( N700E serije i N700 serije) kao i srednjenaponske frekventne regulatore (N5000 serije), različitih konfiguracija i za različite aplikacije za opseg snaga motora od 0,4kW do 5MW.

Hyundai frekventni regulatori su poznati po Sensorless Vector kontroli, koja omogućuje efikasnije iskorišćenje snage motora, kao i bolje dinamičke performanse regulisanog motora. Takođe veliki broj integrisanih naprednih funkcija čini ih pogodnim za bilo koju aplikaciju u industriji, od klasične regulacije brzine do aplikacija pozicioniranja.

Više informacija o cenama frekventnih regulatora i stanja na lageru, njihovim performansama, kao i mogućnošću njihove on-line porudžbine možete pogledati na Indas Web Shopu.